Forside    Nyheder    Teatre og foreninger    Kalender    Abonnement   
 
     
Tilbage  
Teater freezeProductions og Grønland Nationalteater

Den Grønlandske Mand er hudløst og rammende teater om den moderne grønlandske mand.Hans drømme, kærlighed, liv, længsler, seksualitet, glæder og sorger. I scener med musik, dans,monologer, latter og gråd rejser vi ind i hans sind.Det handler om sex, politik, om livet og om døden. Om hans kærlighed til naturen, til storbylivet, til kvinden, sine forfædre og børn. Det er et nyskabende, insisterende og kærligt performanceportræt til og om den moderne grønlandske mand.

Forestillingen bygger på virkelige historier fra manden selv og med fokus rettet på den grønlandske mand i det nye årtusinde, hans identitet, selvforståelse samt forholdet til det at være mand og til en verden i forandring. Forestillingen spiller på dansk.

DEN GRØNLANDSKE MAND blev nomineret af CPH-Culture i kategorien ”Sær-prisen”, der gælder for særlige teaterindsatser, der gjorde en forskel i sæsonen 2017-2018. Derudover er Klaus Geisler, en af de medvirkende, nomineret til en Reumert-pris i kategorien ”Årets mandlige ensemblerolle”

Instruktør: HANNE TRAP FRIIS
Dramatiker: NIVIAQ KORNELIUSSEN
Medvirkende: KLAUS GEISLER, KRISTIAN MØLGAARD,
HANS-HENRIK POULSEN OG MIKI JACOBSEN
Scenograf: CAMILLA NIELSEN
Lyddesign: GERTH LYBERTH
Lysdesign:MORTEN LADEGOFED

Pris Løssalg / Abonnement
Voksne 180,- / 120,-
Børn/Studerende 50,-
Pensionister 120,- / 70,-
Genre: Ny dansk dramatik
Aldersgruppe: Fra 15 år
Varighed: Ca. 70 min. uden pause


 
 
 
   
     
  Den Grønlandske Mand    
  Teater freezeProductions
Teatret Møllen
Fredag d. 03.04.2020 kl. 20.00