Forside    Nyheder    Teatre og foreninger    Kalender    Abonnement   
 
     
Tilbage  
Nordfrieslandhalle, Læk

Hvert 5. år inviterer vi jer med til Skatteøen. Alle tiders eventyrlige skattejagt spillede for fulde huse i 2010 og 2015, og nu sendes SKATTEØEN igen på turne med et helt nyt cast. Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene.

SKATTEØEN er en del af Folketeatrets nyere historie og efterhånden ligefrem en del af teatrets DNA. Mange vil især huske Lis Sørensens Fuld af nattens stjerner, som i sæson 19/20 vil blive sunget af Szhirley, der skal spille Mrs. Hawkins. Piraten, John Silver, spilles af Kasper Leisner, som har medvirket i en lang række film og tv-serier samt spillet på mange af landets scener. Derudover medvirker et skønt hold af skuespillere, bl.a. Kristian Boland, Ole Boisen og Søren Bang Jensen.

Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med sange som Sørøversangen, Hispaniola, Ostesangen, Admiral Benbow og ikke mindst Fuld af nattens stjerner, når Folketeatret tager jer med til Skatteøen. Den unge eventyrer, Jim Haw-kins, spilles af stortalentet 16-årige Jakob Spang Olsen.

www.folketeatret.dk


 
 
 
   
     
  Skatteøen    
  Folketeatret
Sydslesvigsk Forening
Søndag d. 26.01.2020 kl. 16.00